Minda Gym - Kickbox klub Bratislava

Minda Gym športový klub Kickboxu v Bratislave.

+421 904 566 528 Zadunajská cesta 10, Bratislava Pon - Pia 8:00 - 20:00
Sledujte nás

Minda Gym - Kickbox klub Bratislava

MInda Gym Bratislava na Adria Cup 2024

Úspechy Minda Gym na Alpe Adria Junior and Cadets Trophy 2024

Príprava na súťaž

Príprava na takúto prestížnu súťaž začína už dávno pred samotným podujatím. Naši fighteri prešli intenzívnym tréningovým procesom, ktorý zahŕňal technické a taktické cvičenia, posilňovanie a kondičný tréning. Dôraz sme kládli na rozvoj ich zručností, od rýchlosti a obratnosti až po silu a vytrvalosť. Tímová dynamika a vzájomná podpora boli kľúčové aspekty, ktoré posilnili našu prípravu. Sme rodina, a to sa odzrkadlilo aj na výkone každého člena tímu.

MInda Gym Bratislava na Adria Cup 2024

Skvelé výkony na podujatí

Na súťaži sa naši fighteri predviedli v rôznych kategóriách a dosiahli vynikajúce výsledky:

Samuel Petráš: Samo mal skvelý deň a vyhral až 4 zápasy, čo je obdivuhodný výkon! Obsadil 1. miesto v kategórii 01 PF 004 CH M -27 kg a 3. miesto v kategórii 01 PF 007 CH M -36 kg. Ukázal veľkú bojovnosť a technickú zručnosť, čím potvrdil svoj talent a odhodlanie.

Jakub Sebestyén: Jakub sa stal šampiónom v kategórii 01 PF 007 CH M -36 kg a zároveň obsadil 1. miesto v kategórii 01 PF 008 CH M +36 kg. Jeho výkony boli fenomenálne a ukázali, že je pripravený na akúkoľvek výzvu.

Ivanka Szabová: Ivanka sa nielenže umiestnila na 1. mieste v kategórii 01 PF 013 CH F -27 kg, ale taktiež si vybojovala 2. miesto v kategórii 01 PF 014 CH F -30 kg. Jej neustála chuť zlepšovať sa a bojovnosť sú inšpiráciou pre ostatných.

Michaela Mindová: Michaela dominovala v kategórii 01 PF 028 YC F -37 kg, kde získala 1. miesto, a pridala aj 3. miesto v kategórii 01 PF 029 YC F -42 kg. Jej výkon bol veľmi presvedčivý a predviedla veľkú technickú zdatnosť.

Oliver Merva: Oliver sa umiestnil na 3. mieste v kategórii 01 PF 041 OC M +69 kg. V semifinálovom zápase narazil na veľmi skúseného súpera, na ktorého sme, žiaľ, nestačili. Poučíme sa z chýb a spravíme všetko pre to, aby sme sa zlepšili.

Daniel Kučeravý: Pre Daniela to bola premiérová súťaž a skvele obstál, aj keď to nebolo jednoduché. Napriek 9. miestu v kategórii 01 PF 023 YC M -47 kg ukázal, že sa nevzdáva a jeho bojovnosť bola jasne viditeľná.

Celkové umiestnenie

V konečnom hodnotení sme sa umiestnili na 5. mieste v medailovom hodnotení, čo je pre nás veľký úspech. Toto umiestnenie potvrdzuje, že Minda Gym je silným hráčom na kickboxerskej scéne, a naše výsledky sú výsledkom tvrdej práce a odhodlania našich fighterov.

MInda Gym Bratislava na Adria Cup 2024

Poďakovanie sponzorom

Veľké poďakovanie patrí aj našim sponzorom, ktorí nás podporili v našich aktivitách: OTTOBOCK, NARIMEX a BUDOLAND.SK. Vaša podpora je pre nás neoceniteľná a pomáha nám dosahovať naše ciele.

Ďakujeme organizátorom

Chcel by som sa poďakovať organizátorom Alpe Adria Junior and Cadets Trophy 2024 za skvelú organizáciu. Všetko prebehlo hladko a profesionálne, čo prispelo k pozitívnej atmosfére podujatia. Takéto akcie sú veľmi dôležité pre rozvoj mladých športovcov a prispievajú k ich motivácii pokračovať vo svojej športovej kariére.

Ďakujeme

Na záver by som chcel zablahoželať všetkým našim fighterom a ich rodinám za podporu a obetavosť. Úspechy, ktoré sme dosiahli, sú výsledkom kolektívneho úsilia a som hrdý na to, že môžem byť súčasťou tohto úžasného tímu. Sme pripravení na ďalšie výzvy a verím, že nás čakajú ešte väčšie úspechy v budúcnosti.

Zostávame silní a odhodlaní, a tešíme sa na ďalšie súťaže, kde budeme môcť opäť ukázať, čo v nás je! 🥊💪 #MindaGymBratislava #Kickboxing #WAKO #AlpeAdriaTrophy2024 #Fighters #Champions #Teamwork

ADD COMMENT