Minda Gym - Kickbox klub Bratislava

Minda Gym športový klub Kickboxu v Bratislave.

+421 904 566 528 Zadunajská cesta 10, Bratislava Pon - Pia 8:00 - 20:00
Sledujte nás

Minda Gym - Kickbox klub Bratislava

Vladimír Minda a Stanka Mindová na Flanders Cup 2024 v belgickom Beverene

Účasť našich rozhodcov na prestížnom turnaji: Flanders International Kickboxing Cup 2024

V dňoch 27. až 29. septembra 2024 sa v belgickom meste Beveren konal jeden z najprestížnejších turnajov v kickboxe, Flanders International Kickboxing Cup 2024. Tento turnaj, ktorý sa každoročne organizuje pod záštitou WAKO (World Association of Kickboxing Organizations), patrí medzi najdôležitejšie udalosti sezóny pre disciplínu pointfighting. Tohtoročný ročník prilákal neuveriteľných 700 pretekárov z 83 klubov a 21 krajín z celého sveta, ktorí ukázali svoje schopnosti na najvyššej úrovni.

S veľkou hrdosťou môžeme oznámiť, že medzi rozhodcami na tomto prestížnom podujatí nechýbali ani zástupcovia Minda Gym BratislavaVladimír Minda a Stanka Mindová. Obaja mali tú česť zúčastniť sa turnaja ako rozhodcovia a prispieť svojou profesionalitou k férovému a kvalitnému rozhodovaniu súbojov. Zápasy, ktoré sa odohrávali v priebehu troch dní, patrili medzi tie najťažšie a najintenzívnejšie, aké pointfightingová scéna momentálne ponúka.

Vladimír Minda a Stanka Mindová na Flanders Cup 2024 v belgickom Beverene

Špičková kvalita súťaže a nezabudnuteľné finále

Samotný turnaj bol doslova festivalom pointfightingu, kde sa stretli najlepší fighteri sveta. Konkurencia bola extrémne vysoká a na každom kroku bolo vidieť, že športovci prišli nielen získať titul, ale aj ukázať svoje technické a fyzické schopnosti v bojoch proti rovnako silným súperom. Počas týchto troch dní sa odohralo mnoho napínavých súbojov, no najväčšiu pozornosť si vyslúžili finálové zápasy tímov, ktoré boli vyvrcholením celého turnaja. Vladimír a Stanka mali tú česť rozhodovať tieto kľúčové zápasy, ktoré priniesli neuveriteľné momenty a napätie až do poslednej sekundy.

Vladimír Minda, ktorý pôsobí ako hlavný tréner v Minda Gym Bratislava, sa po návrate podelil o svoje dojmy: „Bola to neskutočná paráda! Atmosféra na turnaji bola fantastická, súťažiaci boli naozaj na špičkovej úrovni a organizácia turnaja bola bezchybná. Rozhodovať finálové zápasy tímov bola obrovská zodpovednosť, ale zároveň aj česť. Takéto turnaje nás ako rozhodcov posúvajú ďalej, pretože máme možnosť sledovať tých najlepších z najlepších priamo v akcii.“

Nezabudnuteľný galavečer

Súčasťou Flanders International Kickboxing Cupu bol aj galavečer, ktorý sa stal veľkolepou bodkou za týmto podujatím. Na galavečeri sa odohrali vybrané finálové zápasy, ktoré prilákali množstvo divákov a fanúšikov tohto športu. Tí mali možnosť vidieť nielen fantastické športové výkony, ale aj precíznu prácu rozhodcov, vrátane našich zástupcov. Stanka Mindová, ktorá má za sebou bohaté skúsenosti ako rozhodkyňa, uviedla: „Galavečer bol úžasný! Finálové zápasy mali neopísateľnú atmosféru, každý duel bol výnimočný. Bolo pre nás obrovským potešením byť súčasťou tak prestížneho podujatia a rozhodovať zápasy na tak vysokej úrovni.“

Ako ďalej Stanka poznamenala: „Takéto turnaje sú pre nás obrovskou inšpiráciou. Vidieť, akým smerom sa pointfighting vyvíja na medzinárodnej úrovni, nám dáva jasný obraz o tom, kam sa aj my môžeme posúvať. Už teraz sa tešíme na ďalší ročník a na to, že na budúci rok určite vyšleme aj našich fighterov z Minda Gym Bratislava, aby sme ukázali, čo v nich je.“

Vladimír Minda a Stanka Mindová na Flanders Cup 2024 v belgickom Beverene

Budúcnosť Minda Gym Bratislava na medzinárodnej scéne

Minda Gym Bratislava je hrdý na to, že naši rozhodcovia sa pravidelne zúčastňujú prestížnych medzinárodných podujatí, ako je Flanders International Kickboxing Cup. Táto účasť je pre nás dôkazom, že naše zameranie na kvalitu a profesionalitu sa odráža nielen na domácej scéne, ale aj na medzinárodnej úrovni. Na budúci rok plánujeme posilniť našu účasť na tomto turnaji nielen v roli rozhodcov, ale aj so silným tímom fighterov, ktorí budú reprezentovať našu krajinu a klub.

V Minda Gym Bratislava sa venujeme systematickej príprave našich športovcov, či už ide o deti alebo dospelých. Naším cieľom je nielen zvyšovať ich výkonnosť a technickú pripravenosť, ale aj zabezpečiť, aby mali možnosť zúčastňovať sa na medzinárodných súťažiach a získavať tak cenné skúsenosti.

Poďakovanie organizátorom

Na záver by sme sa chceli poďakovať organizátorom Flanders International Kickboxing Cup 2024 za skvelú organizáciu a príležitosť byť súčasťou tohto veľkolepého podujatia. Profesionalita a atmosféra turnaja boli na najvyššej úrovni, čo opäť potvrdzuje, že ide o jedno z najprestížnejších podujatí vo svete pointfightingu. Pre nás to bola nielen pracovná skúsenosť, ale aj inšpirácia do budúcnosti.

Tešíme sa na ďalší ročník Flanders International Kickboxing Cup 2025, kde už nebudeme len rozhodcovia, ale aj súťažiaci. Veríme, že naši fighteri z Minda Gym Bratislava prinesú do Belgicka svoju tvrdú prácu a odhodlanie a opäť budeme môcť hrdo reprezentovať slovenský kickbox na medzinárodnej scéne.

ADD COMMENT